luovat tekijät

Savonlinnan seudun luovien alojen ammattilaiset esittäytyvät.

PIIRTOPHOTOGRAPHY_KAISA_2020_04.jpg

Kaisa
turtiainen

Vaate- ja kuosisuunnittelija

Kaisan maailma on täynnä pelkkiä kukkasia, hupsuja väriyhdistelmiä ja kuohuviinin tuoksuista kikatusta. Kaisan ydinosaamisaluetta ovat vaatetusmuotoilu sekä tekstiili- ja graafinen suunnittelu. Hänet voi löytää myös maalaamasta seiniä tai tekemästä tekstiilitaidetta vapaalla ompelukonekirjonnalla.

Matti
makkonen

Muusikko, tuottaja

Matti on musiikin ja kulttuurin moniottelija. Hän työskentelee freelancemuusikkona ja on toiminut mm. Nova Records Oy:n toimitusjohtajana ja Savonlinnan Musiikkiakatemian toiminnanjohtajana. Matti on esiintynyt sellistinä ja kapellimestarina kotimaan lisäksi eri puolilla Eurooppaa ja Japanissa. Hän on Pielinen Soi -festivaalin ja Suruton Festivaalin taiteellinen johtaja. Matti on säveltänyt mm. vokaali-, kamari- ja näyttämömusiikkia.

0400 516 429

Heidi Tamminen.jpg

heidi
tamminen

Kuvittaja

Heidi on savonlinnalainen kuvittaja ja outojen otusten ystävä. Häntä innoittaa luonnon ja ihmisyyden tajuton monimuotoisuus sekä kuvien voima muovata todellisuutta. Humorististen ja kiehtovan kummallisten hahmojensa kautta Heidi toteuttaa energisellä ja ilmeikkäällä tyylillään kaikkea livekuvituksista mainontaan ja sarjakuvaan.

Ilkka
vesioja

Muusikko

Hei, olen Ilkka, monipuolinen musiikin ammattilainen. Päätyökseni toimin sellon äänenjohtajana Savonlinnan Orkesterissa ja sellistinä Savonlinna-kvartetissa. Lisäksi työskentelen mm. pianistina ja kosketinsoittajana, basistina, opettajana, säveltäjänä sekä sovittajana. Kokemusta on myös musiikkialan hallinnollisista töistä sekä luottamustehtävistä.

Ilkan kuva.jpg
PIIRTOPHOTOGRAPHY_somekoko_YRITYSKUVAUS_SAVONLINNA_OHOH_LÄSNÄLÄ_19_edited.png

lara
nurminen

Laulava työnohjaaja,

soveltavan taiteen ammattilainen

Lara on innostuva innostaja, idearikas osallistaja, tilanteiden ja tunteiden tunnistaja. Lara uskoo, että jokaisessa ihmisessä on luovuuden siemen ja Laran missiona onkin auttaa ihmisiä löytämään vahvuus ja luovuus itsestään niin työssä kuin vapaa-ajalla. Laran erityisvahvuuksina on läsnä olo ja erilaisten ryhmien ohjaaminen.

 

 

 

 

milja
muhonen

Muotoilija

Milja työskentelee monipuolisesti vaatteiden, asusteiden ja sisustustuotteiden parissa.  Hän suunnittelee ja valmistaa myös oman mallistoni tuotteita, joita on saatavilla sekä putiikissa että verkkokaupassa.

IMG_20220302_091252.jpg