top of page

S creatives

S creatives on luovien alojen ammattilaisten verkosto, jonka tarkoituksena on nostaa kulttuuri ja taide paraatipaikalle Savonlinnan seudulla. Saatamme yhteen eri alojen ammattilaiset, tuomme luovien alojen liiketoiminnan näkyvästi esiin ja pidämme yllä alan keskustelua. Savonlinnan luovan alan ammattilaiset harjoittavat luovia aloja elinkeinonaan, työskentelevät koulutettuna ammattilaisena tai vaikuttavat muutoin vahvasti alalla. He työskentelevät paitsi yrittäjinä, myös ammattitaiteilijoina sekä palkkatöissä.

S creativesia tehdään yhdessä Savonlinnan kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa. Olemme saaneet merkittävän hankeavustuksen opetus- ja kulttuuriministeriöstä. Vuosien 2022-2023 aikana pilotoidaan uutta, luovia aloja tukevaa toimintamallia ja käynnistetään koordinoitu yhteistoiminta Savonlinnan seudulla. Tällä jatketaan Euroopan kulttuuripääkaupunkihankkeen aikana Savonlinnassa alkanutta työtä sekä tuetaan luovien alojen ekosysteemin kehittymistä ja vakiintumista alueelle.

 

Tavoitteena on luoda alueen kulttuuri- ja luoville aloille yhteisiä tiedotuskanavia, konseptoida yhteiskäyttötiloja, avata luovan alan osaamista alueen yrityksille ja kehittää alaa monipuolisesti esiin tuova kaupunkifestivaali S creatives Festival. Tällä verkkosivulla tullaan esittelemään alueen luovan alan osaajia, tiloja sekä koulutusta - ja kehitetään digitaalisten palvelutuotteiden mahdollisuuksia. S creatives käynnistää lisäksi säännölliset tapaamiset alan toimijoiden kesken ja nostaa esiin ajankohtaisia aiheita vuosittaiseen Savonlinnan kulttuurifoorumiin.

veera-kolehmainen-web.jpg
Aa jee!

Yhteydenotot ja lisätietoja:

projektipäällikkö Veera Kolehmainen

veera.kolehmainen@savonlinna.fi

puh. 050 475 4160

Savonlinnan kaupungin luovien alojen rekisteriin pääset liittymään tästä

bottom of page