la 18. kesäk.

|

Olavinkatu 41, piharakennus

Shibari-croquis työpaja

Elävän mallin piirustusta nextillä levelillä!

Shibari-croquis työpaja

Missä ja milloin?

18. kesäk. klo 18.00 – 19. kesäk. klo 20.00

Olavinkatu 41, piharakennus, Olavinkatu 41, 57100 Savonlinna, Finland

Mitä?

Nappaa kynä ja luonnoskirja mukaan ja tule kokemaan uudenlainen piirustuselämys. Työpajassa yhdistyy maailmalla suosittu taidemuoto sidonta ja elävän mallin piirtäminen. Sitoja Saara Kantanen sitoo mallin asentoon, jonka jälkeen malli on liikkumatta 15 minuuttia piirtämisen ajan. Köydet tuovat uuden elementin ja haasteen taiteen toteuttamiseen. Aikaisempaa kokemusta piirtämisestä ei tarvitse olla. Omat välineet mukaan. Osallistumismaksu 20 € maksetaan paikan päällä käteisellä.

Saara Kantanen on shibari-sitoja ja opettaja. Shibarista on tullut hänelle elämäntapa ja intohimon kohde. Hän järjestää sidontakursseja: naisille itsensä sitomista, pareille viikonloppukursseja, sidontaa myös privaatisti ja hoitona. Kursseja ja performansseja tilauksesta ympäri Suomen. Saara osallistuu tänä vuonna useisiin tapahtumiin sitojana ja esiintyjänä sekä Suomessa että ulkomailla.

www.beautyofshibari.fi

S_creatives_pyorea.png

Ohjelmakumppanina S creatives Festivalilla: House of Olaf, Kirsi Kemppinen / Kik-Products, Lettukahvila Kalliolinna, Savonlinnan Oopperajuhlat, Beats Club, Hotelli Punkaharju, Vip Cruise, Korpi Bistro

Festivaali on osa S creatives -toimintaa, jonka käynnistämistä tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.