pe 17. kesäk.

|

Hotelli Punkaharju

Gunun Klubi: Jonna Tervomaa

Illalliskonsertti Hotelli Punkaharjulla

Gunun Klubi: Jonna Tervomaa

Missä ja milloin?

17. kesäk. klo 18.00

Hotelli Punkaharju, Harjutie 596, 58450 Punkaharju, Finland

Mitä?

Gunun Klubin vieraana Hotelli Punkaharjussa kuullaan ainutlaatuista laulajaa Jonna Tervomaata. Artisti itse kertoo seikkailevansa tällä keikalla ”laululaatikossa” ja välillä laatikon ulkopuolella. Toisin sanoen ilta sisältää musiikkia artistin uran varrelta, tuttuja ja tuntemattomia sävelmiä. Gunun sielukkaan trumpetinsoiton lisäksi konsertissa kuullaan pitkän uran Tervomaan tuottajanakin tehneen kitaristin Jussi Jaakonahon soittoa.

Jonna Tervomaa on ikoninen hahmo kotimaisella pop- ja rock-kentällä. Teosto-palkittu artisti tunnetaan Suljettu sydän ja Yhtä en saa -tyylisistä ikivihreistä, mutta myös tuoreemmista helmistä kuten Disco Melancholia tai Minä toivon. Hänen pitkäsoitoistaan ”Parempi loppu” nousi ilmestymisensä jälkeen Suomen virallisen albumilistan ykköseksi, ”Halo” on myynyt platinaa ja ”Eläköön” puolestaan kultaa. Jonna Tervomaan uljaan uran salaisuuksia ovat hänen ehtymätön voimansa live-esiintyjänä ja tulkitsijana, hänen joukosta erottuva, oma äänensä sekä pelkäämätön tapansa kulkea omia polkujaan.

Jonna Tervomaa, laulu

Jussi Jaakonaho, kitara ja efektit

Mikko Gunu Karjalainen, trumpetti ja flyygelitorvi

Aikataulu:

klo 18:00 Kolmen ruokalajin illallinen

klo 20 Maistelulautanen

klo 21 Konsertti

Liput:

79 €/hlö, sisältäen neljän ruokalajin illallisen ja konsertin

49 €/hlö, sisältäen maistelulautasen ja konsertin

29 €/hlö lippu

Varaukset ja tiedustelut:

+358 15 511 311

welcome@hotellipunkaharju.fi

S_creatives_pyorea.png

Ohjelmakumppanina S creatives Festivalilla: House of Olaf, Kirsi Kemppinen / Kik-Products, Lettukahvila Kalliolinna, Savonlinnan Oopperajuhlat, Beats Club, Hotelli Punkaharju, Vip Cruise, Korpi Bistro

Festivaali on osa S creatives -toimintaa, jonka käynnistämistä tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.