su 19. kesäk.

|

Sulosaari

Duo Musirca

Matinea Impro - Veden taikaa

Duo Musirca

Missä ja milloin?

19. kesäk. klo 15.00 – 16.00

Sulosaari, Sulosaari, Savonlinna, Finland

Mitä?

Duo Musirca on ilma-akrobaatti Mia Silvennoisen ja kansanmuusikko/multi-instrumentalisti Taavi Kervisen musiikkia ja sirkusta yhdistävä duo. Duon ensiteos Matinea Impro - Veden taikaa johdattaa yleisön luontoon, veden äärelle. Esitys tutkii ilma-akrobaatin ja muusikon välistä improvisointia ja pitää sisällään ilma-akrobatiaa, runonlausuntaa sekä live musiikkia säkkipillillä, kitaralla ja huuliharpulla.

Esitys toteutetaan paikkasidonnaisesti, ympäröivästä luonnosta inspiroituen. Vesi on keskeisenä elementtinä teoksessa, se kuuluu niin musiikillisesti kuin mukaan valituista runoistakin sekä parhaimmillaan on mukana myös konkreettisesti järven, joen, puron tai lammen muodossa lavastuksena.

Esitys on suunnattu nuorille ja aikuisille, mutta sopii ihan kaikille, ei ikärajaa. Esityksen kesto on noin 15-30 minuuttia.

S_creatives_pyorea.png

Ohjelmakumppanina S creatives Festivalilla: House of Olaf, Kirsi Kemppinen / Kik-Products, Lettukahvila Kalliolinna, Savonlinnan Oopperajuhlat, Beats Club, Hotelli Punkaharju, Vip Cruise, Korpi Bistro

Festivaali on osa S creatives -toimintaa, jonka käynnistämistä tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.