to 16. kesäk.

|

Hulikan puutalot

Annamari Kinnunen, Hiljaisten talojen ohitse

Hulikan puutalot herättää miettimään

Annamari Kinnunen, Hiljaisten talojen ohitse

Missä ja milloin?

16. kesäk. klo 15.00 – 19. kesäk. klo 15.00

Hulikan puutalot, Olavinkatu 28, 57130 Savonlinna, Finland

Mitä?

Savonlinnalaisten kuvataiteilijoiden Annamari Kinnusen ja Juho Sihvosen teokset ovat nähtävillä vanhan Hulikan puutalon ikkunoissa festivaalin ajan ympäri vuorokauden. Hulikan puutaloa uhkaa purkutuomio sen huonon kunnon takia.

Annamari Kinnusen teokset ovat filosofisia pohdintoja havainnoista, ihmisyydestä ja etäisyydestä. Teosten kantavana teemana voi pitää ympäristöä. Taiteilijat on kiinnostunut kuvaamaan ihmisten välistä sosiaalista ympäristöä, kulttuuriympäristöä ja sen muutosta sekä ihmisen ympäristösuhdetta eritoten ihmisen ja luonnon välistä suhdetta. Kinnusen teokset ovat muistiinmerkittyjä havaintoja maailmasta tai havaintojen tuottamia visuaalisia oivalluksia, joissa on läsnä myös pohdinta vallasta ja erilaisista valta-asetelmista.

Kuvataiteilija Annamari Kinnunen työskentelee monipuolisesti taidegrafiikan, piirustuksen, animaation, ympäristötaiteen ja installaation parissa.

S_creatives_pyorea.png

Ohjelmakumppanina S creatives Festivalilla: House of Olaf, Kirsi Kemppinen / Kik-Products, Lettukahvila Kalliolinna, Savonlinnan Oopperajuhlat, Beats Club, Hotelli Punkaharju, Vip Cruise, Korpi Bistro

Festivaali on osa S creatives -toimintaa, jonka käynnistämistä tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.